top of page

DESTEKLEYENLER

gaia banner (1).gif
  • turizmisletmeyatir

Wizz Air, bazı tatil destinasyonlarına uçuşlarını durdurdu

Macaristan'ın ekonomik havayolu şirketi Wizz Air, AKdeniz'deki bazı popüler destinasyonlara olan uçuşlarını durdurdu.




Macaristan'ın ekonomik havayolu şirketi Wizz Air, geçen hafta yaz tarifesini önemli ölçüde değiştirerek Akdeniz'deki turistik destinasyonlara yapılan birçok uçuşu iptal etti veya askıya aldı.


Wizz Air, bu hafta Mısır, Suudi Arabistan ve Türkiye seferlerine yönelik yeni iptal ve ara verme duyurularını yaptı. okosutas.hu'nun haberine göre Wizz Air, Akdeniz'deki bazı destinasyonlara uçuş sıklığını azaltmakla kalmıyor, aynı zamanda popüler rotaları da iptal edip askıya alıyor.

 

Antalya, Şarm El-Şeyh ve Dammam, Suudi Arabistan'a uçuş yapılmayacak. Wizz Air'in Suudi Arabistan uçuşlarıyla ilgili büyük umutları vardı. Ancak Dammam uçuşlarını kapatmaya karar verdiler. Son uçak 19 Ocak'ta Budapeşte'den ayrıldı.

 

Wizz Air, yaz için Mısır'daki Şarm El Şeyh'e uçuşunu askıya almaya karar verdi. Hurgada, Macar düşük maliyetli havayolunun tarifesinde kalmaya devam ediyor. Sina Yarımadası turizm cennetine haziran ayının ortasından eylül ayının sonuna kadar bilet rezervasyonu yapılamıyor. Wizz Air'in bir diğer değişikliği de Debrecen'den Antalya'ya uçmayacak olması. Bunun yerine Doğu Macaristan şehrinden İstanbul'a yeni bir rota açtılar.

16 görüntüleme0 yorum
mhiformbanner-280x500.jpg

DESTEKLEYENLER

3-destekleyenler---422.jpg
bottom of page