top of page

DESTEKLEYENLER

gaia banner (1).gif
  • turizmisletmeyatir

İstanbul Valisi, turizm sektörü temsilcileriyle bir araya geldi

İstanbul Valisi Davut Gül’ün ev sahipliğinde düzenlenen Bâb-ı Âli Buluşmaları, turizm sektörü temsilcilerinin katılımı ile Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.


Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya turizmden sorumlu Vali Yardımcısı Özlem Bozkurt Gevrek, Beyoğlu Kaymakamı Can Aksoy, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, Türkiye Seyahat Acenteları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Barbaros Bağlıkaya, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) Başkanı Oya Narin, Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Yönetim Kurulu Başkanı Müberra Eresin, TÜROB Yönetim Kurulu Üyeleri Hediye Güral Gür, İsmail Taşdemir, Armin Zerunyan, TÜRSAB Başkan Yardımcısı Davut Günaydın, İTO Yönetim Kurulu Üyesi ve TUGEV Başkan Yardımcısı Bahadır Yaşık, Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı ile TÖSHİD Başkanı Mehmet T. Nane ve İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Coşkun Yılmaz ile turizm sektörünün temsilcileri katıldı.

İSTANBUL’DA TURİZM GELİR HEDEFİNE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Toplantıda konuşan İstanbul Valisi Davut Gül, “Konuştuğumuz konularda aynı amaca hizmet ediyoruz. İstanbul’umuza yaklaşık 16 milyon turist geliyor. Sizlerin hayatını kolaylaştıracak her öneriyi uygulamak isteriz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı turizm gelir hedeflerini açıkladı.

İstanbul özelinde bu hedefe sunabileceğimiz tüm katkıları sunacağız. Turizm polisi ve araç sayımızı artıracağız. Dilencilik ile ilgili gördüğümüz her yerde işlem yapıyoruz. Bunu kararlıkla sürdürdüğümüz müddetçe bu konuda ciddi bir yol alacağız. Mesleki eğitim merkezi ve okullarımızda turizm alanında nitelikli personelin yetişmesini sağlayacağız. Katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Gül ve sektör temsilcilerinin İstanbul’da turizmde yaşanan hanutçuluk, ulaşım, turizm alanlarının ve deprem toplanma alanlarının planlanması, denizlerin kullanımının sağlanması gibi güncel konuların ve çözüm önerilerinin ele alındığı buluşma, yapılan istişareler ile sona erdi. (TurizmAktüel)

#DavutGül #BâbıÂliBuluşmaları


4 görüntüleme0 yorum
mhiformbanner-280x500.jpg

DESTEKLEYENLER

3-destekleyenler---422.jpg
bottom of page